Meriahnya Krismas Bersama Vivo MalaysiaMulai 23 November lepas, Vivo telah mengadakan promosi hebat bersempena Krismas Bersama Vivo Malaysia! Korang boleh dapatkan Vivo V11i yang dilengkapi teknologi kamera AI dijual pada harga serendah RM1099 sahaja (harga asal RM1299). Bukan itu sahaja, korang juga boleh memiliki telefon berpaparan penuh dengan harga semurah RM499 (harga asal RM599).

Promosi hebat ini berlangsung di kesemua Kedai Vivo, Pengedar Rasmi dan Rakan Niaga berserta Platform Atas Talian termasuklah Lazada, Shopee, 11street, Lmall dan laman web rasmi Vivo sendiri, Vivo Store (http://www.vivostore.com.my).

Untuk pengetahuan korang, Vivo V11i disertakan dwi-kamera sebesar 16MP + 5MP serta dilengkapi oleh teknologi AI, yang akan membantu menghasilkan efek bokeh dengan mudah. V11i juga mempunyai pelbagai mod seperti pencahayaan belakang AI, pencahayaan rendah AI, pengecaman situasi AI dan mod potret AI untuk memudahkan korang mengambil gambar menarik. 

Dengan 4GM RAM dan 128GB ROM, telefon pintar ini memiliki ruang storan yang sangat besar sementara teknologi Pengecasan Pantas adalah satu fungsi yang sangat penting ketika ini. Vivo V11i kini hadir dengan 3 pilihan warna Starry Night, Nebula dan Fairy Pink.Vivo Y81i juga tidak kurang hebatnya apabila dihadirkan dengan paparan skrin lebih besar berserta kualiti paparan yang terbaik untuk korang rasakan sendiri lebih 15.5% paparan berbanding skrin 16:9 yang terdapat pada jenama lain. Ratio screen-to-body setinggi 87.9% pada telefon ini dijayakan dengan mengurangkan takuk di bahagian atas. 

Y81i dilengkapkan dengan 13MP kamera berdefinisi tinggi serta keupayaan AI Face Beauty mengenalpasti jantina, umur, tona dan tekstur kulit, dan kondisi cahaya di sekeliling untuk memberikan hasil gambar yang lebih natural dan cantik. Selain daripada itu, Y81i juga disertakan dengan teknologi Face Access yang membolehkan korang menyah-kunci telefon dengan lebih mudah.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari Vivo Malaysia di Facebook, Instagram, Twitter dan Youtube.

Scroll to top