Chicken Dinner Korang Bernilai RM60,000 di PMNC 2018! Tunggu Apa Lagi?


SKUAAADDD SEDIAAA!

Vivo dengan bangganya bekerjasama dengan PUBG Mobile Malaysia dalam menjayakan PMNC 2018 (PUBG Mobile Malaysia National Championship) akhir tahun ini. PMNC 2018 merupakan kejohanan peringkat kebangsaan yang dianjurkan di 4 buah negeri iaitu Johor, Sabah, Sarawak dan Kuala Lumpur.

PMNC juga merupakan pertandingan pertama yang mempunyai 5 pusingan kelayakan seterusnya menjadikan Malaysia sebagai hab utama e-Sukan di Asia.


Sambutan Luar Biasa!

Vivo menyokong PMNC memperkenalkan slogan "Satu Skuad, Satu Sasaran" yang menjemput peserta-peserta membentuk satu kumpulan dalam mencapai misi menjadi Juara dan seterusnya mewakili Malaysia. Selepas 4 hari pendaftaran dijalankan, lebih 150 kumpulan telah turut serta dengan jumlah keseluruhan melebihi 600 orang peserta.
Jika anda berminat untuk turut serta, sila lakukan pendaftaran melalui link ini: http://www.pubgmobile.com/MY/PMNC/ 
Tarikh dan lokasi untuk kesemua pusingan kelayakan dan akhir adalah seperti berikut:

Pusingan Kelayakan 1: Paradigm Mall, JB (Lvl 2) - 22 Disember 2018
Pusingan Kelayakan 2: Kompleks Karamunsing, Sabah - 25 Disember 2018
Pusingan Kelayakan 3: Emart Batu Kawa, Sarawak - 6 Januari 2019
Pusingan Kelayakan 4: Sunway Velocity Mall, KL - 12 Januari 2019
Pusingan Kelayakan 5: Sunway Velocity Mall, KL - 13 Januari 2019
Pusingan Akhir: Sunway Velocity Mall, Kuala Lumpur - 26 Januari 2019


"Vivo harap dengan penganjuran acara ini akan dapat memupuk semangat berkumpulan dan sinergi bertepatan dengan halatuju jenama kami dalam memacu keupayaan teknologi, international dan fesyen" - kata Mike Xu, Pengarah Eksekutif Vivo Malaysia.

Main Betul-Betul!

Setiap pemenang dalam kesemua pusingan kelayakan akan berpeluang untuk bertanding dalam pusingan akhir untuk merebut kejuaraan utama. Acara kemuncak akan diadakan pada 26 Januari 2019 di Sunway Velocity Mall, Kuala Lumpur.

Untuk info lebih lanjut, sila layari laman web rasmi PUBG Mobile Malaysia National Championship 2018 dan laman sosial Vivo Malaysia di Facebook, Instagram dan Youtube.

Scroll to top