Kamera Vivo V11 & V11i Berkuasa Sempurnakan Foto & Video Anda


Bila memilih telefon pintar yang mahu kita gunakan, Vivo antara jenama yang sering berada difikiran bukan? Untuk pengetahuan anda, Vivo Malaysia memperkenalkan dua buah telefon pintar terbaru iaitu Vivo V11 dan Vivo 11i yang mampu memenuhi kehendak anda ketika menggunakan kamera kerana ianya dilengkapi teknologi AI yang sangat berkuasa.

Ramai antara kita yang membeli telefon pintar inginkan pulangan yang terbaik apatah lagi berkaitan dengan kamera hadapan dan belakang yang boleh memberi hasil menarik dan super wow buat anda. Lupakan saja jenama-jenama lain yang terlalu 'cliche', kini dua jenis telefon pintar ini mampu memberikan anda ‘perfect shot & perfect selfie’ sehingga menjadikan anda bergelar pakar jurufoto dengan hanya sebuah telefon sahaja.


Inilah kelebihan yang anda peroleh apabila menghadapi dua situasi yang mampu dipenuhi dengan hanya menggunakan Vivo 11 dan Vivo 11i kerana keduanya dilengkapi kamera yang mempunyai teknologi AI yang tidak mengecewakan.

Kuasa AI dimiliki Vivo V11 & Vivo V11i mampu memberikan bantuan luar biasa kepada pengguna untuk menangkap gambar yang cukup sempurna. Telefon pintar ini menawarkan dwi-kamera belakang gabungan 12MP + 5MP serta dilengkapi dengan Dual Pixel Sensors yang peka dengan cahaya sehingga mampu membuatkan anda mencipta pengalaman yang lengkap.

Jika telefon pintar anda sebelum ini mengecewakan anda dalam keadaan gelap, dengan kehadiran Vivo 11 dan Vivo 11i ini, ia tidak lagi menyusahkan anda untuk mengedit semula gambar bagi menjelaskan hasil tangkapan anda.


Bukan sekadar tangkapan biasa, tapi mampu membawa anda ke dunia seram sebenar apabila dapat menangkap hasil terbaik!Tak percaya?  Jom layan video berdasarkan kisah sebenar ini yang telah dibawa oleh Team Theatre. Anda pasti menjerit ketakutan apabila menonton video ini.Bukan itu saja, telefon pintar ini juga dicipta khas untuk mereka yang suka swafoto. Malah anda juga suka memuat naik gambar? Maka Vivo terbaru ini memperkenalkan kepada anda kamera hadapan dengan resolusi 25 MP sehingga mampu menyempurnakan selfie anda supaya lebih kelihatan menarik dan wow! Ini pastinya camera AI selfie dapat membantu anda untuk menghasilkan tangkapan gambar dengan pengecaman terbaik.


Dengan kamera ini juga anda akan lebih nikmati suasana dengan sangat gembira apabila dapat melihat perfect selfie daripada kamera Vivo V11 dan V11i. Jika sebelum ini, gambar anda tidak sempurna dan menakutkan? kini tidak perlu risau lagi dengan memilih telefon pintar ini dengan segera!

Pengasuh Baby Paling WIN Abad Ini! Memang Kelakar

Saksikan pula video lucu ini yang pasti buat anda terbahak dengan menonton telatah paling kelakar antara seorang bayi dan Nanny Angelima. Confirm menangis tak henti-henti melayan kelucuan mereka berdua!

Scroll to top