Bintang Minggu Ini Bersama Vivo Malaysia - Satu Rancangan Yang Anda Tak Sanggup Ketinggalan


Jika sebelum ini Vivo pernah menaja program sukan dan hiburan seperti Big Stage, Akademi Fantasia, Akademi Fantasia Megastar dan KL Fashion Week 2017, pada kali ini Vivo mahu meneruskan kehangatan hiburan hujung minggu dengan rancangan Bintang Minggu Ini. Tapi tahukah anda kenapa Vivo mahu menyertai rancangan ini?


Ketua Pegawai Eksekutif Vivo Malaysia, Mike Xu, ketika ditemui berkata Vivo ialah satu jenama yang sangat mengutamakan Fesyen, Teknologi & Antarabangsa dan pihaknya mengikut arah ini sebagai tunjang jenama mereka, “Dengan menyertai dan menaja program berkualiti seperti Bintang Minggu Ini, Vivo dapat membawa semangat ini kepada penonton dan penggunanya untuk menyuarakan kualiti Fesyen pada jenama kita yang Teknologi & Antarabangsa ini,” katanya.

Penonton bakal dihiburkan dengan persembahan luar biasa daripada penyanyi popular Malaysia dan kumpulan-kumpulan budak-baru nak up (BBNU) daripada program Big Stage.

Bintang Minggu Ini merupakan sebuah program hiburan keluarga terbaru yang akan dihoskan oleh pelawak dan pengacara versatil iaitu Jihan Musa dan dibawakan eksklusif oleh Vivo.

Bintang Minggu Ini dibarisi oleh selebriti seperti Siti Sarah, Mark Adam, Wany Hasrita, Tajul, Haqiem Rusli, Suffian Suhaimi, Syamel dan Ernie Zakri.


Penonton turut ditemani dengan kehebatan vokal daripada Bintang Big Stage, Khai Bahar, Ara Johari, Siti Nordiana dan Misha Omar.

Sepanjang lapan episod Bintang Minggu Ini akan disiarkan, anda bakal disajikan dengan persembahan menarik serta mengetahui kisah-kisah menarik penyanyi pujaan anda menerusi temubual santai yang dihoskan oleh Jihan.

Anda pasti tidak mahu terlepas untuk menyaksikan aksi pembukaan hebat para peserta program Bintang Minggu Ini dan seterusnya persembahan mantap yang bakal mereka sajikan setiap hujung minggu.

Rancangan Bintang Minggu Ini dibawakan khas oleh Vivo bersiaran setiap Ahad, pada pukul 9 malam di saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123) bermula 25 November lalu. Vivo kini tampil dengan Vivo V11i pada harga RM 1099. Telefon pintar V11i ini dijana dengan cip pemproses MediaTek Helio P60, memori 4GB RAM dan storan sebesar 128GB.


Ia juga turut dilengkapi skrin sebesar 6.3-inci LTPS FHD+ dengan rekaan takuk kecil berbentuk titisan air. Untuk spesifikasi kamera utama peranti, Vivo V11i menggunakan dwi-kamera gabungan 16-megapixel + 5-megapixel sekaligus dapat menghasilkan gambar bokeh yang baik.


Untuk kamera hadapan peranti pula hadir dengan 25-megapixel yang amat sesuai untuk pengambilan swafoto yang jelas. Sebuah bateri sebesar 3315mAh dibekalkan dengan sokongan pengecasan pantas 18W dan pengimbas cap jari diletakkan pada bahagian belakang peranti. Anda pasti tidak berdepan sebarang masalah untuk melayari laman sosial dan menikmati permainan di telefon pintar ini sepanjang hari.


Scroll to top