Ada Pihak Mahu Aibkan Saya - Izara Aishah


Ekoran tersebarnya sebuah video yang menunjukkan Izara Aishah tampil lebih seksi daripada biasa di sebuah majlis baru baru ini, ramai mula memperkatakan tentang pilihan busana beliau yang memang jelas menjolok mata.

Dalam video berdurasi 4 saat itu, Izara Aishah dilihat berjalan masuk untuk menyapa rakan rakan dan seorang hadirin telah sempat merakam sisi seksi pelakon tersebut yang tidak pernah kita lihat sebelum ini.

Dalam satu kenyataan kepada media pagi ini, Izara Aishah memohon maaf kepada semua pihak yang tersinggung dengan video tersebut dan menafikan video itu diambil ketika berlangsungnya Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH 3.0) baru baru ini.


“Izara ingin memohon maaf kepada keluarga, peminat-peminat, dan setiap orang yang tersinggung dengan video yang tersebar di mana Izara menghadiri fashion event. Video itu sudah lama, dan bukanlah dari Anugerah Bintang Popular yang baru sahaja berlalu”

“Video itu bermula disebarkan di WhatsApp Group sekitar minggu lepas (Sabtu) dan kini di sebarkan di laman laman sosial media. Video itu disebarkan 2 minggu selepas Adib dan saya mengesahkan cadangan kami untuk berkahwin pada tahun ini”

“Walaupun Izara teramat sedih dan malu dengan kelakuan seseorang membuka aib Izara sebegitu, Izara terima tunggungjawab sepenuhnya dan memohon maaf kepada semua. Izara juga anggap ini sebagai suatu Dugaan Allah, dan peringatan bagi Izara”“Izara mempunyai tanggungjawab ke atas peminat-peminat dan akan berusaha untuk menjadi contoh yang lebih baik. Terima Kasih”

BACA JUGA: Wanita dan Anak Kecil Dipukau Di Stesen Minyak

Jangan lupa untuk LIKE Facebook BULETIN

Scroll to top