JDT Perkenal Telefon Pintar Penanda Aras


SOUTHERN Tigers Sdn Bhd melancarkan produk baharu mereka, telefon pintar berjenama OLA, hari ini.

OLA merupakan telefon pintar rasmi pertama Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim (JDT).

Pengarah Pemasaran Southern Tigers Sdn Bhd, Romain Gilbert Biesse berkata, pelancaran produk itu bagi mengiktiraf lebih 1.5 juta penyokong kelab berkenaan.


"Pelancaran kedua-dua peranti di bawah tanda dagangan Kelab Bolasepak JDT ini selaras dengan pendekatan DYAM Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim yang juga pemilik kelab.

"Keluaran baru ini menandakan penglibatan pertama kelab dalam kategori telefon pintar dan ini adalah bukti bahawa fokus dan pelaburan kelab adalah ke arah pembangunan dalaman reka bentuk, kualiti, pembuatan dan rantaian bekalan dengan rakan eksklusif kami," katanya.

Biesse berkata, pelancaran OLA yang hadir dengan dua pilihan iaitu JDT FC Black Matte Special Edition dan JDT FC White Rose Gold Special Edition itu terhasil menerusi kerjasama antara Southern Tigers Sdn Bhd dengan EX Mobile Sdn Bhd.


Dijual pada harga RM599 seunit, telefon pintar OLA dilengkapi 8.0 megapixel rear camera, 5.0 megapixel front camera, sensor identifikasi cap jari, lima titik skrin sesentuh pelbagai.

OLA mempunyai intergrasi sepenuhnya dan akses terus ke platform digital rasmi Southern Tigers sekali gus membenarkan penyokong memilih latar belakang home atau lock screen bertemakan Kelab Bolasepak JDT.

Jangan lupa untuk LIKE Facebook BULETIN

Scroll to top