(Gambar) Faye Sah Menjadi Isteri Kepada Bekas Suami Elly Mazlein, Azmi Hatta


KUALA LUMPUR: Sering berdolak dalik mengenai tarikh pernikahan, pelakon Faye Kusairi, 30, mencetuskan kontroversi apabila memuat naik gambar kad undangan perkahwinan di akaun Instagram, beberapa jam lalu.

Lebih hangat, tindakan kelab penyokong Faye berkongsi gambar dipercayai berkaitan majlis nikah aktres itu bersama pengarah, Azmi Hatta, yang dikatakan berlangsung hari ini, menambah spekulasi peminat berhubung perkara itu.


Usaha mendapatkan Faye atau nama sebenarnya, Dayangku Adnil Awang Kusairi juga gagal apabila panggilan dan mesej melalui aplikasi WhatsApp tidak dijawab.

Minggu lalu, ketika ditemuramah program Melodi terbitan TV3, Faye menafikan dia sudah melayangkan kad perkahwinannya bersama bekas suami penyanyi dan pelakon, Elly Mazlein itu.

Sebelum ini, Faye yang mula mengenali Azmi ketika bekerjasama dalam drama Istikarah Cinta, dihambat kontroversi apabila dituduh menjadi punca pergolakan rumah tangga Azmi bersama Elly.

Azmi dan Elly bercerai pada 15 Oktober 2015 di Mahkamah Rendah Syariah Sepang, di sini selepas 11 bulan berumah tangga dan dikurniakan seorang cahaya mata.

Apa yang pasti berita perkahwinan diantara Faye dan Azmi pasti mendapat respon yang berbeza dari peminat, tengok sahaja akaun Instagram Faye. Apapun tahniah diucapkan kepada Faye dan Azmi. Semoga perkahwinan yang dibina akan kekal sepanjang hayat.

Dengan ini kami kongsikan beberapa gambar sekitar majlis pernikahan mereka.


Scroll to top