Annuar Bongkar Pesaing Cuba Pikat Ghaddar Dengan Gaji Tinggi


KUALA LUMPUR: Penasihat Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa mengesahkan penyerang berbisa The Red Warriors (TRW), Mohammed Ghaddar cuba dipancing oleh pesaing mereka dalam Liga Super.

Perkara itu disahkan beliau menerusi satu kenyataan pada akaun Facebook miliknya malam tadi selain menjelaskan betapa KAFA tidak akan melepaskan penyerang dari Lubnan yang juga penjaring terbanyak Liga Super setakat ini.

Malah, Annuar turut mengakui Ghaddar bakal mendapat gandingan baharu pada jendela perpindahan kedua bermula 15 Mei hingga 11 Jun ini.

"Ghaddar dilamar pasukan Liga Super dengan tawaran tertentu. Tapi KAFA tidak harus memandang wang.

"Ghaddar saya bawa secara jimat dan tanpa yuran ejen. Kita berjaya jimatkan ratusan ribu dan dia seperti anak saya sendiri.

"Bukan saja Ghaddar terus bersama kita, malah dia bakal berganding dengan kembar baharu tapi hanya akan diputuskan selepas perlawanan dengan Pahang pada 6 Mei ini," kata Annuar.

Ghaddar kini mengumpul 16 gol selepas 11 aksi liga, enam jaringan mengatasi penjaring kedua terbanyak dari Pahang, Matheus Alves.

Menerusi kenyataan sama, Annuar membayangkan jurulatih TRW, Zahasmi Ismail bakal mendapat pembantu baharu.

"Prestasi pemain sedia ada hanya dinilai selepas (perlawanan dengan Pahang). Dua atau tiga pemain baharu bakal diuji.

"Zahasmi juga akan beroleh rakan kerja seperti yang beliau pohon. Kali ini dari Amerika Latin dan ini juga sedang kita muktamadkan," katanya.

BACA JUGA: Pelakon Drama Berdepan Saman RM15 Juta

Jangan lupa untuk LIKE Facebook BULETIN

Scroll to top