Harga RM10,000 Untuk Satu Lagu Tak Bermaksud Aiman Demand


Kuala Lumpur: Penyanyi popular Aiman Tino menafikan pihak pengurusannya meletakkan harga tinggi dan tidak munasabah bagi setiap persembahannya.

Aiman, 19, mengakui dia ada mendengar keluhan segelintir pihak mengenai bayaran untuk setiap persembahannya dikatakan mencecah RM10,000 bagi sebuah lagu.

“Memang saya ada mendengar keluhan sebegitu. Apa saya boleh katakan mereka tak faham dalam proses itu. Tahap saya sekarang bukanlah harga mahal seperti yang didakwa itu.

"Kalau nak tahu harga yang diberikan itu sekadar pembuka dan masih boleh dibawa berbincang. Jadi saya berharap perkara ini tak menimbulkan salah faham dan isu besar," katanya yang menyerahkan kepada pengurusannya mengenai bayaran yang ditetapkan.

Aiman yang popular menerusi lagu Ku Rela Dibenci turut menjelaskan, dia tidak pernah bersikap 'demand' dengan sengaja meletakkan harga tinggi.Pada masa sama, Aiman berkata, pihak pengurusannya turut mewujudkan harga pakej dia bersama penyanyi Sufian Suhaimi.

"Memandangkan kami di bawah satu pengurusan, jadi mereka menawarkan harga pakej kami berdua. Saya okay saja dan tak ada masalah mengenai perkara itu," katanya.

BACA JUGA: 5 Keping Gambar Kereta Audi R8 Bernilai Lebih Sejuta Yang Diberikan Kepada Aiman Tino

LIKE Facebook BULETIN

Scroll to top