"Fattah Amin Pilih Orang Lain" - Neelofa


Nampaknya fantasi peminat Neelofa dan juga Fattah Amin akan berkubur setelah Neelofa menjelaskan bahawa pelakon yang pernah berganding dengannya itu mempunyai hubungan cinta dengan wanita lain – kacukan pula khabarnya.


“Tidak adil kalau saya ulas perkara ini tanpa Fattah atau orang ketiga itu di sini dan tidak mahu ia akan jadi salah faham dan memburukkan lagi keadaan. Saya baru tahu cerita ini cuma saya kesal cara saya mengetahui berita dakwaan ini dengan cara yang tidak elok”

“Kami mulai rapat sejak berlakon bersama dan selesa berkawan dengan dia sepanjang kami berlakon bersama. Peminat pula suka dan mahukan saya dan Fattah betul-betul mempunyai hubungan istimewa. Ia bukan sesuatu yang mudah kerana saya perlu memikirkan banyak pihak jika ingin memberi kenyataan tentang hubungan kami”

“Bagaimanapun apa yang saya boleh katakan hubungan kami sekarang ialah complicated (rumit),” jelas Neelofa mStar Online.


Namun mungkin juga apa yang berlaku ketika ini hanya sekadar jalan keluar bagi meredakan kegilaan demam terhadap pasangan ini. Lagipun, anda semua suka drama, bukan?

Scroll to top