Gadis Maut Kekasih Tusuk Cangkul Di Kemaluan Hingga Ke Paru-Paru


Seorang wanita, Enno Fariah,18, ditemui mati dalam keadaan yang menyedihkan apabila dia ditemui dalam berlumuran darah selain sebatang cangkul tertusuk di dalam kemaluan mangsa.

Tribun News melaporkan, dalam kejadian 13 Mei itu, didapati gagang cangkul itu tertusuk sepanjang 60 cm ke dalam kemaluan mangsa di rumahnya di Tengerang, Indonesia.

Dipercayai, mangsa dirogol sebelum dibunuh. Menurut pihak berkuasa, mayat wanita terbabit ditemui sekitar jam 9 pagi.

"Mangsa hari itu tidak masuk kerja. Tiga orang rakannya, Fitroh, Eroh dan Novi, kemudian pergi ke rumah Enno sebelum mendapati keadaan diluar rumah mangsa dalam keadaan berselerak.", kata pihak berkuasa.Kerana tidak mempunyai kunci pendua, tiga rakan mangsa memanggil bantuan untuk membuka pintu.

"Saat dibuka, mereka mendapati Enno sudah tidak bernyawa. Tubuh mangsa ditutupi bantal dan baju mangsa. Sebatang cangkul juga didapati berada dalam kemaluan mangsa", katannya.

Jenazah mangsa telah dihantar ke hospital untuk bedah siasat.

Pihak Polis Tengerang telah melakukan tiga tangkapan berkaitan kes berkenaan termasuklah teman lelaki mangsa berserta dua orang rakan yang bersubahat dalam pembunuhan tersebut.

Selepas sesi soal jawab, polis mendapati motif kejadian kerana teman lelaki Enno tidak berpuas hati kerana ajakannya melakukan hubungan seks ditolak oleh mangsa.

Berang dihalau oleh mangsa membuatkan teman lelaki kepada gadis malang tersebut untuk datang semula ke rumahnya bersama-sama dua orang rakan lelaki yang lain.Mereka menyerbu masuk ke dalam rumah dan memegang Enno yang meronta-ronta minta dilepaskan. Seorang rakan tidak dapat mencari pisau di dapur bertindak mengambil cangkul yang ditemuinya dan menghentak cangkul berkenaan pada wajah Enno.

Dalam keadaan yang lemah, Enno dipercayai dirogol oleh teman lelakinya sebelum ketiga-tiga mereka bertindak diluar batas apabila memasukkan cangkul ke dalam alat sulit mangsa sedalam kira-kira 60 sentimeter.

Luka dalaman mangsa yang rosak:

-Hati
-Paru paru
-Rongga dada
-Rahim dan organ vital
-Patah tulang pipi dan rahang kanan
-Patah leher

Luka luaran mangsa:

-Alat vital koyak
-Lebam pada buah dada sebelah kiri dan kanan dengan bekas gigitan manusia
-Pipi kanan luka dan berlubang (Ditikam menggunakan sudu garpu)


Pengakuan dan motif suspek

-Rahmat 16, Mengaku Merogol mangsa dan memasukkan kayu cangkul Dan menendangnya hingga masuk kedalam kemaluan mangsa.

Motif pembunuhan: mangsa selalu menolak berhubungan intim.

-Arif 24, Mengaku mencakul leher mangsa dan menggigit payudaranya dan memegang kaki mangsa saat kayu cangkul di masukkan.

Motif pembunuhan: Cintanya ditolak Banyak kali

-Imam Harpiadi 24, Menggunakan bantal mendekap mangsa dan menyayat wajah mangsa menggunakan sudu garpu.

Motif pembunuhan: Selalu di perli kerana memiliki wajah yang buruk dan cintanya ditolak

BACA LAGI: Polis Johor Temui Pistol Dalam Kereta Milik Safee Sali

Jangan lupa untuk LIKE Facebook MyBuletin

Scroll to top