Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Satu lagi peluang terbaik buat rakyat Malaysia untuk menambah kualiti kesihatan mereka yang semakin sibuk sehingga kurang peka dengan kondisi tubuh badan sendiri.
Memperkenalkan Vitamin Shaklee yang terbukti secara klinikal sangat baik untuk kesihatan kita, dengan izin Allah S.W.T.
Pengambilan nutrisi tambahan melalui supplement serta vitamin-vitamin yang baik membantu kita untuk menjadi aktif dan sihat dalam masa yang sama. Dengan ini, kita boleh menjadi lebih produktif dalam pekerjaan seharian dan tidak lesu walaupun masa untuk berehat hanyalah terhad pada hujung minggu sahaja.

Tidak terhad kepada orang dewasa yang sibuk bekerja sahaja, golongan muda seperti pelajar juga boleh mengamalkan pengambilan vitamin tambahan memandangkan pelajar-pelajar juga menghabiskan banyak masa pergi ke kelas setiap hari dan melakukan usaha tambahan untuk mendapatkan keputusan terbaik dalam peperiksaan mereka.

Tetapi perlu di ingat, diluar sana terdapat banyak produk-produk berunsurkan kesihatan yang dipasarkan secara meluas sama ada di farmasi, kedai-kedai ubat, ataupun melalui penjualan maya (online; facebook/blog/instagram) Jadi kita perlu lebih berhati-hati agar tidak terperangkap dalam penipuan produk kesihatan yang boleh memudaratkan kesihatan.

Jika anda serius mahu mendapatkan supplement yang baik untuk anda dan keluarga, saya syorkan anda untuk ambil Vitamin Shaklee. Pastikan anda membeli produk Shaklee yang original sahaja melalui pengedar-pengedar rasmi yang disenaraikan dibawah.

Kenapa Vitamin Shaklee?

Shaklee merupakan sebuah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang sangat bagus untuk amalan pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan paling besar di semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak.

Mempunyai ramai pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa berusaha memastikan produk-produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee juga, mereka percaya bahawa alam semulajadi adalah jawapan terbaik kepada nilai kehidupan yang lebih panjang, lebih sihat dan lebih produktif.

Pastikan Produk Shaklee Original, Baru Beli

Agak sukar untuk membanteras aktiviti cetak rompak dalam pasaran kita. Bukan sahaja DVD yang dicetak rompak, pelbagai produk-produk lain juga tidak terlepas daripada menjadi mangsa kerasukan lanun-lanun ini termasuklah Shaklee.

Lambakan produk tiruan seperti inilah yang menakutkan kita, jadi saya senaraikan beberapa langkah yang boleh kita ambil perhatian sebelum membeli produk Shaklee ini. Ingat, produk Shaklee ini merupakan vitamin tambahan untuk kesihatan kita jadi jangan terpedaya dengan penipu yang akan membawa mudarat daripada segi kewangan dan kesihatan kita.
1. Pastikan vitamin berada didalam botol Shaklee yang ditutup rapi.
Jangan sesekali membeli vitamin yang didakwa sebagai Shaklee tetapi cuma diletakkan didalam plastik biasa, ataupun botol yang sudah pernah dibuka.

2. Semak ID penjual sama ada pengedar rasmi ataupun tidak
Ini sangat penting, untuk mengelakkan anda daripada ditipu anda boleh membuat semakan terlebih dahulu. Untuk memudahkan anda, saya senaraikan barisan pengedar Shaklee yang berdaftar mengikut kawasan-kawasan mereka dibawah ini.

Senarai Pengedar Sah Shaklee - Vitamin Kesihatan


Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat secara terus daripada pengedar-pengedar sah Shaklee iaitu:

  1. ElnaOmie (Johor Bahru),
  2. YatiAdam (Perak),
  3. WinaWellness (Pulau Pinang),
  4. BondaSihat (Sabah),
  5. RanauHealthyVitamins (Sabah),
  6. SihatVitamin (Seremban), 
  7. IzzyAdlina (Selangor), 
  8. ShanaSharafas (Selangor), 
  9. VitaminSiCilik (Johor Bahru), 
  10. IreneVitamin (Sabah).

Sekian saja maklumat mengenai produk vitamin kesihatan paling berkesan Shaklee ini. Semoga anda semua dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang semakin melimpah setiap hari. Insyallah.

Untuk makluman, Contest Bonus Akhir Tahun ini telah dianjurkan oleh blog Akma Omar dan ditaja oleh para pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh barisan blog ternama termasuklah Vitamin KesihatanBee Venom Malaysia, Dunia Vitamin ResourcesBlog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, UmmiMamaKongsiBersamaNora, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, dan Exam SPA Online.0 comment... add one now