Penyebaran Syiah Semakin Meningkat

Pengaruh Syiah Di Malaysia dikatakn semakin menular dan merebak meluas. Baru-baru ni tersebar video aktiviti pengikut Syiah di Malaysia. Kami nk tegaskan disini amat penting bagi kita mengenali siapa itu SYIAH. Kenapa anda kena kenal mereka? Sebab mereka berada dikalangan kita, berpakaian seperti kita, makan seperti kita namun akidah mereka jauh tersesat. Mungkin ada diantara dikalangan masyarakat setempat anda berpegang pada fahaman Syiah. Dibawah adalah video aktiviti pengikut Syiah.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caCMw4Bi3-M

Video Pengikut Syiah
Berhati-hati dgn mereka, mereka(pengikut Syiah) akan memutar belit fakta dan cuba membuatkan anda percaya mereka berada dipihak yg benar. Mereka kata mereka masih menggunakan al-Quran seperti mana kita namun sebenarnya ada beberapa ayat al-Quran yg mereka telah ubah. Malah mereka juga mengkafirkan sahabat-sahabat Rasulullah.

Paling merisaukan adalah ada guru-guru agama dan Ustaz-ustaz yg mengajar di sekolah adalah pengikut Syiah. Pihak kerajaan sedang berusaha untuk menjejaki mereka, maka amat penting bagi anda untuk mengambil tahu apa yg telah diajar kepada anak-anak anda semua supaya bukan ustaz Syiah yg mengajar anak anda. Ada juga khabar angin yg menyatakan bahawa syiah agak kuat di UKM dan UM. jadi mohon ibubapa pantau anak-anak mereka yg masih belajar di universiti tersebut dan pantau juga pelajar-pelajar yg mengikuti progra2 anjuran pelajar UKM dan UM.

Scroll to top