PARAH! Tabiat Pelik Suami Punca Bola Golf Tersumbat Dalam Kemaluan IsteriKejadian ini berlaku di negara kita sendiri, Malaysia yg tercinta. Agak mengenjutkan ketika mengetahui tentang perkara ini.

Tindakan seorang suami yg cuba merangsang nafsu isterinya dengan menggesel bola golf di kemaluan wanita itu membawa padah apabila bola berkenaan tersangkut dan gagal dikeluarkan sehingga wanita itu terpaksa dibawa ke hospital.

Usaha si suami untuk mengeluarkan bola tersebut menggunakan sudu ternyata tidak berhasil selepas bola itu tersumbat di dalam kemaluan isterinya.

Wanita itu dihantar ke Hospital Putrajaya sebelum doktor mengeluarkan bola berkenaan beberapa minit selepas mendapatkan rawatan di situ. Dan lebih mengejutkan, wanita tersebut hanya mengetahui objek yg tersumbat tersebut adalah bola golf hanya selepas doktor berjaya mengeluarkannya.Oleh kerana tidak berpuas hati dan marah dengan kejadian tersebut, wanita itu membuat laporan polis tentang kejadian tersebut. Pihak polis bakal merujuk Pejabat Agama untuk tindakan susuln.

 

Scroll to top