Luahan Hati Dayana Berkaitan Isu Bermadu

Tak ramai isteri di luar sana mempunyai kekuatan dan ketabahan untk menghadapi penipuan apabila tanpa sebarang pengetahuan bila sang suami berkahwin secara senyap-senyap dengan wanita lain.


Luahan Hati DayanaTentang Isu Bermadu

Namun itulah liku-liku hidup yg terpaksa dilalui Dayana Lokman, isteri pertama Ashraf Muslim. Harus di akui Dayana memang isteri yg terbaik dan berfikir secara rasional sebelum mengambil sebarang tindakan di luar dugaan.

Baru-baru ini, wanita bergelar doktor itu telah memuatnaik satu status terbaru di laman Instagram miliknya yg kedengaran sayu meminta peminat agar mendoakan dia dan madunya, Wan Sakinah boleh menjadi isteri-isteri yg solehah dan kekal bersatu.

"Ya Allah..satukanlah hati kami.. jadikanlah kami isteri solehah yg terbaik buat suami kami..jadikanlah kami ibu yg terbaik buat sarah ashraf..jadikanlah kami anak yg terbaik buat ibu dan ayah kami..berilah kami kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat..aamiin."
Status Dayana itu membayangkan bahawa perkongsian hidup dengan Wan Sakinah semakin bahagia dari hari ke hari. Malah kehadiran bayi kecil bernama Sarah Ashraf yg baru berusia kira-kira dua bulan mengeratkan lagi hubungan dua wanita ini.


Luahan Hati DayanaTentang Isu Bermadu

Scroll to top