Hairul Azreen Kini Tubuh Kelab Peminat


Hairul Azreen bakal bercuti ke Barcelona bersama empat selebriti lain dengan tajaan Air France dan Refflesia.

Pelakon Hairul Azreen mengakui pada awalnya tidak yakin mempunyai peminat sendiri sehingga dia didatangi seorang wanita yg meminta kelulusannya untuk menubuhkan sebuah kumpulan peminat yg diberi nama Kapten Hairul Skuad sejak setahun yg lalu.

Hairul, 26, berkata, sehingga kini lebih 100 orang peminat menanggotai kumpulan tersebut dan mereka sering menganjurkan aktiviti sukan dan percutian bersama-sama.

"Pada mulanya saya menolak kerana tidak yakin ada orang yg ingin sertai, lagi pula saya tidak ada masa untuk uruskan kelab itu nanti.

"Namun seorang wanita datang untuk meminta keizinan saya bagi menguruskan kelab tersebut, akhirnya saya bersetuju dan saya serahkan pada mereka untuk mengatur segala aktiviti-aktiviti yang ingin dijalankan," katanya.

Tambah Hairul, kumpulan tersebut menjalankan beberapa aktiviti sukan lasak setiap kali dia mempunyai kelapangan daripada sebarang penggambaran.

Sementara itu, dia juga mengakui kebanyakan ahli kumpulan tersebut adalah daripada kalangan wanita.

"Ada beberapa aktiviti yg sering dijalankan seperti aktiviti bermain paintball dan tahun lalu kami bercuti bersama ke Beijing dan kami bakal bercuti bersama di Pulau Tioman,

"Kebanyakan ahli adalah kalangan wanita dan saya tidak sangka mereka turut meminati sukan lasak," katanya.

Dalam perkembangan lain, Hairul baharu sahaja selesai menjalani penggambaran drama bersiri Misiku Kuza musim ke-2.

Dia juga turut menyertai rombongan selebriti ke Barcelona dengan penerbangan Air France anjuran Rafflesia pada 23 Jun hingga 30 Jun 2014 bersama empat orang artis lain iaitu Tasha Shilla, Fizo Omar, Kamal Adli dan Miera Liyana.

 

Scroll to top