Agnes Monica Dikritik Kerana Dedah Payudara Dalam Video Klip Terbaru

Penyanyi popular daripada Indonesia, Agnes Monica dilanda kontroversi terbaru apabila ada pihak yang  mendakwa pakaian yang dipakai olehnya terlondeh sehingga payudara cantiknya kelihatan semasa sedang menjalani penggambaran video muzik bersama seorang penyanyi popular Amerika Syarikat, Timbaland.

Agnes yang ditemui pihak media menafikan dakwaan tersebut dan menjelaskan ia tidak benar sama sekali dan enggan mengulas lanjut mengenai isu panas itu.

Menurutnya, ianya mungkin hanya satu kemalangan yang tidak disengajakan.


Insiden pakaian terlucut ini mula bertebaran luas di sosial media apabila ada pihak menyatakan pakaian Agnes terlondeh dalam klip video muzik "Coke Bottle" yang digandingkan bersama penyanyi Timbaland.

Menurut media antarabangsa, klip video yang mula dimuat naik pada 1 April itu menarik perhatian umum apabila Agnes berpakaian seksi dengan memakai seluar yang kelihatatan seperti lampin.


Tenang dengan kontroversi hangat terbaru ini, Agnes Monica membalas kenyataan tersebut dengan jawapan yang cukup bijak iaitu:

"Jika orang melihatnya secara negatif, maka apa sahaja yang dilakukan turut menjadi negatif," ujar Agnes yang tidak mengendahkan dakwaan itu sekaligus menafikannya.

Lagu ni boleh tahan best, setuju tak?

Scroll to top