Haji Amiruddin Muat Naik Gambar Selfie Adi Putra


Sebelum ini pihak polis telahpun mengklasifikasikan kes skandal Adi Putra sebagai NO FUTHER ACTION pada disember tahun 2013. Tapi, Hj Amiruddin yg telah bercerai dengan Nooraida berkeras mahu membangkitkan semula kes berkenaan dan dibawakan ke mahkamah demi menegakkan keadilan untuk dirinya yg didakwa oleh masyarakat kononnya dia tidak pandai menjaga isteri.
Terkini, Hj Amiruddin memuat naik sekeping gambar selfie Adi Putra yg hanya mengenakan tuala di bilik air di laman Instagram miliknya.

“Yes my X salad tapi the other tai mengaku” comment Hj Amiruddin dalam gambar tersebut.

Motif tersebut tidak dapat dikenalpasti, barangkali masih berang dengan keadilan yg tidak menyebelahi dirinya.

Bukti-bukti bergambar seperti itu sepatutnya didedahkan semasa awal kes. Namun Hj Amiruddin dan Nooraida yg ketika itu masih berstatuskan suami isteri hanya mendedahkan salinan rakaman sms di antara Nooraida dan sms yg kononnya dari Adi Putra.

Menurut forumer forum pula, gambar topless Adi Putra ini sudah tersebar dari dulu lagi. Bermakna ia bukanlah gambar terkini.

Sekali lagi timbul persoalan di sini, apakah motif Hj Amiruddin yg sebenarnya?? Kita mengharapkan kes ini dapat diselesaikan dengan sempurna.

Scroll to top