Tasha Shilla Bercumbu Di Anugerah Meletop

 

Macam-macam sungguh perkara yg terjadi di Anugerah MeleTOP. Hadir dengan kekasih “Muay Thai”nya, Tasha Shilla didakwa bercumbuan di khalayak ramai. Mereka berdua dikatakan berciuman tanpa mengendahkan orang ramai ketika berlangsungnya majlis ini. Macam tak logik bukan? Takkanlah Tasha Shilla & kekasihnya tak boleh berfikir untuk melakukan perbuatan sebegitu dengan sebegitu ramai orang memandang.

Berkata kepada Harian Metro hari ini, Tasha Shilla menerangkan yg dirinya masih waras & sensitif untuk tidak melakukan perbuatan sumbang sebegitu. Kata Tasha Shilla:-

Takkan saya bercium depan orang dalam majlis macam itu? Saya ini masih waras & sensitif lagilah untuk buat benda macam itu. Takkanlah di acara macam itu & depan khalayak pulak saya nak buat begitu?

Cukup-cukuplah (menuduh). Susah kalau orang mulut tempayan memang payah nak tutup, ada saja benda nak ditimbulkan. Saya sentiasa sedar & peka batas-batas agama & status sebagai selebriti.

Saya sendiri tak tahu atau perasaan jika bercium dengan Han (dalam majlis) tapi secara logik, takkan nak buat macam itu.Sementara itu Tasha Shilla juga menafikan yg dia sengaja menonjolkan punggung & buah dadanya dengan memakai “padding”. Nampak gaya memang “original”lah Tasha Shilla punya. Untunglah Han. Hehehe. Dapat awek badan terbaik punya. Hehehe.

Scroll to top