Sudah Penat Berahsia, Zizan Mengaku Akan Nikahi Emma Tahun Ini?

Emma Zizan BercintaEmma Zizan BercintaEmma Zizan BercintaEmma Zizan BercintaUpdate terbaru pelawak terkenal, Zizan Razak menerusi Instagram beliau pagi ini mendedahkan bahawa selebriti ini telah memuat naik sekeping gambar yang berupa sebuah lukisan yang dipercayai dihasilkan sendiri oleh Emma Maembong untuknya dengan kata kata yang sangat romantis.

Dalam gambar tersebut juga, ianya telahpun ditag nama akaun Instagram Emma Maembong yang turut menunjukkan petanda bahawa Zizan mahu berhenti berahsia mengenai hubungan mereka berdua ketika ini.

“Percaya, hargai, sayang, cinta, teguh, sabar, jujur dan ikhlas — thanks untuk lukisan ini sayang. Sejuta erti disebalik lukisan ini, harap kekal seperti mana lukisan ini. Love you sayang”

Instagram Zizan

Rasanya para peminat sekarang ini sudah tidak perlu lagi untuk berteka teki akan status hubungan Zizan Razak & Emma Maembong yang dilihat semakin mesra dan romantik. Menerusi ruangan komen pada akaun Instagram tersebut juga, juga ramai peminat sudah mula mendoakan pasanagn ini untuk bertemu jodoh.

Guess what?

Bercakap kepada akhbar Berita Harian semasa penggambaran filem Cicak Man 3 minggu lepas, Zizan Razak mendedahkan yang beliau mempunyai rancangan untuk menamatkan zaman bujangnya tahun ini walaupun tidak menyebut secara spesifik bakal isterinya adalah Emma Maembong.

BACA: Zizan Razak Minta Tempoh Setahun Sebelum Bernikah Dengan Gadis Pilihan
“Kalau ikut perancangan diri saya, Insya Allah tahu ini nak kahwin. Tapi semuanya terserah kepada jodoh. Saya hanya merancang & Tuhan yang menentukan. Ingat ya, saya hanya rancang saja tahun ini,” ujar Zizan Razak.

Jangan tunggu lama lama ya abang Zizan. Takut nanti dikebas orang pula. Hehehe

Scroll to top