Puteri Elsa Animasi Frozen Versi Manusia Sebenar

Frozen Elsa

Puteri Elsa Animasi Frozen Versi Manusia Sebenar | Filem animasi popular Frozen cukup terkenal dimerata dunia. Animasi ini berjaya menghimpunkan ramai peminat dalam kalangan kanak-kanak, remaja dan orang dewasa juga turut menyukai Frozen.

SINOPSIS ANIMASI FROZEN (2013)
Film animasi "Frozen" bercerita tentang kisah petualangan seorang gadis bernama Anna (Kristen Bell) dan kawan-kawannya dalam melawan Snow Queen (Idina Menzel). Karena ulah nakal Snow Queen, seluruh wilayah kerajaan membeku dan rakyat menderita karena kedinginan. Snow Queen sebenarnya merupakan kakak Anna yang bernama Elsa.

Dengan meminta bantuan Kristoff (Jonathan Groff) dan boneka salju lucu bernama Olaf (Josh Gad), Anna berusaha menemukan Snow Queen. Berbagai kejadian lucu pun mewarnai perjalanan mereka. Berhasilkan Anna dan teman-temannya melawan Snow Queen dan menyelamatkan semua teman-temannya?

Puteri Elsa Versi Manusia Sebenar

Untuk peminat Frozen di Malaysia, kini terdapat versi manusia sebenar bagi watak Puteri Elsa. Gaya Elsa ditiru oleh model cosplay yang bernama Arisa Chow  dan dibawah adalah beberapa kepingan foto Arisa menggayakan watak Elsa dengan begitu jelita sekali.

Frozen Elsa Manusia Sebenar[gallery ids="2855,2856,2857" orderby="rand"]

Foto hakmilik sepenuhnya H.T Production & The AIMS Academy

Scroll to top