Koleksi Gambar Kematian Ariel Sharon

Koleksi Gambar Kematian Ariel Sharon - Akhirnya selepas 8 tahun berperang dengan kematian (koma) ibarat mayat hidup, seorang lelaki yang terkenal dengan kekejaman dan bertindak zalim kepada rakyat Islam terutamanya di Palestin, Ariel Sharon telah mati dalam keadaan yang sangat hina.

Kronologi Kekejaman Ariel Sharon


 1. Ariel Sharon bekas Perdana Menteri Israel sejak dari 7 Mac 2001 hingga 14 April 2006.

 2. Ketika menjadi pemimpin tertinggi Israel, Ariel Sharon dipandang mula para pengikutnya kerana mengganggap Ariel Sharon banyak mempertahankan keamanan Israel tanpa mengorbankan satu nyawa penduduk Israel. Sebaliknya, rakyat Palestin yang beragama Islam ditukar menjadi korban.

 3. Ariel Sharon bertanggungjawab sepenuhnya di atas kematian beribu-ribu rakyat Sabra dan Shatila untuk mengusir rakyat Palestin pada Perang Lubnan 1982

 4. Pada 14 Disember 2001, Perang Lubnan 1982, bertindak ’memenjarakan’ pemimpin pejuang pembebasan Palestin (PLO), Yasser Arafat di dalam pejabatnya di Ramallah kerana menggalakkan pejuang Palestin menyerang Yahudi. Bala tentera Israel yang dilengkapi dengan kereta kebal mengepung pejabat Arafat 24 jam sehari serta memotong bekalan elektrik.

 5. Sewaktu Arafat terpenjara, Ariel Sharon terus mengarahkan pihak tentara Israel mengganas, membunuh pejuang serta rakyat awam Palestin dan meruntuhkan kediaman mereka.


 
Keadaan Ariel Sharon Sebelum Mati


 1. Tubuh Ariel Sharon terbaring lesu di atas katil tanpa sebarang pergerakan. Walaupun Ariel Sharon masih lagi bernafas, tetapi keadaan dirinya tidak ubah seperti mayat hidup

 2. Berat badan Ariel Sharon menyusut teruk dan hanya tinggal 15 kilogram sahaja berbanding dahulu yang mempunyai tubuh badan gempal.

 3. Ariel Sharon mengalami penyumbatan di bahagian otak yang menyebabkan lumpuh seluruh badan dan akhirnya koma.

 4. Keadaannya semakin serius memandangkan badannya kian mereput dan membusuk akibat jangkitan kuman walaupun masih bernyawa.

 5. Dia kemudian dipindahkan ke Chaim Sherba Medical Center.

 6. Bahagian ususnya yang membusuk dan merebak ke seluruh bahagian lain sehingga mereka terpaksa memotong bahagian-bahagian yang mereput untuk mengelakkannya menjadi semakin parah.

 7. Ariel Sharon sudah jadi umpama mumia firaun atau mumia hidup. Hidup terpenjara dalam jasad yang sudah membusuk!


 
GAMBAR Ariel Sharon Mati

Ariel Sharon Mati 1

Ariel Sharon Mati 2

Ariel Sharon Mati 3

Ariel Sharon Mati 4

Ariel Sharon Mati 5

Scroll to top