Lirik Lagu Kamu - Najwa Latif


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, sudah agak lama juga aku tak update mengenai Najwa Latif dalam blog aku ni. So kali ni nak kasitau korang lagu baru Najwa Latif yang akan datang (kot).

Mungkin sebelum ni satu Malaysia dah tahu dengan beberapa lagu Najwa yang meletup-letup termasuklah Cinta Muka Buku, Kosong, AdaMu, Sahabat dan lain-lain, tapi nak habaq kat hangpa semua lagu baru ni pun tak kurang hebat juga.

Insyallah meletup juga lepas dilancarkan secara official nanti. Just wait and see. Hehe.. 

Kamu - Najwa Latif


Lirik Lagu Kamu - Najwa Latif

Kamu,
Buat aku tersipu,
Buatku malu-malu,
Saat bersamamu,
Saat ku sapa dirimu.

Kau bla bla bla (tak dapat tangkap),
Kau jadi gugup aku,
Saat bersamamu,
Saat kau senyum padaku.

Chorus:
{
Mungkin inilah rasanya,
Rasa suka pada dirinya,
Sejak pertama aku bertanya,
Facebook mu apa,
Nombormu berapa.

Mungkin inilah rasanya,
Cinta pada pandang pertama,
Senyuman manismu itu buat aku,
Dap dip dup melulu.
}

Nanti,
Aku follow twittermu,
Aku tunggu retweetmu,
Agar aku tahu,
Suka kah kamu kepadaku.

Ulang Chorus;
{
Mungkin inilah rasanya,
Rasa suka pada dirinya,
Sejak pertama aku bertanya,
Facebook mu apa,
Nombormu berapa.

Mungkin inilah rasanya,
Cinta pada pandang pertama,
Senyuman manismu itu buat aku,
Dap dip dup melulu.
}


Kalau ada salah silap, aku nak minta maaf sebab lirik ni aku tulis sendiri sambil dengar lagu ni. Dan bukannya daripada Najwa Latif sendiri ok.

Kalau ada sesiapa yang baik hati nak perbetulkan, boleh je bagitau aku ya. Nanti aku edit balik lirik ni.

Sekian terima kasih :)

Scroll to top