ads

Kini Lebih Senior


Alhamdulillah, selepas lebih kurang 2 tahun memulakan pengajian di Universiti Teknologi Petronas kini aku berada dalam tahun 2 Program Ijazah Kejuruteraan Petroleum.

Walaupun terasa seperti sudah lama belajar di sini, tetapi sebenarnya masih banyak lagi masa yang perlu aku habiskan dengan menuntut ilmu di sini sehingga aku berjaya menggenggam segulung ijazah dalam tempoh dua atau tiga tahun daripada sekarang.

Insyallah, doakan segalanya dipermudahkan oleh Allah. Amin.

Selain menjadi 'senior' di kampus UTP, aku juga boleh dikatakan "senior" dalam berblogging. Kalau ikut perkiraan, blog ini sudahpun wujud sejak tiga tahun yang lepas. Hehe..

Walaupun usia sudah menjangkau 3 tahun, namun blog ini masih lagi sama macam tu. Tak power rangers macam blog-blog yang lain.

Oh ya, kalau nak tahu seorang rakan blogger kita sedang menganjurkan sebuah kontes yang dinamakan Blogger Contest Tanah Arab 2013 dan pelbagai hadiah menarik tersedia untuk para pemenang yang bertuah nanti.

Korang semua dialu-alukan untuk join sebab contest ni terbuka kepada semua blogger, tak kira blogger baru ataupun blogger lama.

Untuk maklumat lanjut boleh klik pada poster promosi kontes di bawah ni:





{ 27 comments.. read them below or add one }

Muhammad Affifudin Muhammad Affifudin May 26, 2013
tunjuk ajar ku sifu..haaha
hanafi abdullahhanafi abdullah May 29, 2013
naik pangkat sikit bro..
Normaliza MahNormaliza Mah June 02, 2013
perghh.... tahniah.... good luck...
blackrosehunter blackrosehunter June 04, 2013
senior..kerja dengan petronas la lepas ni.. :)
azrijohanazrijohan June 05, 2013
Amin Amin Amin :)

Insyallah akan kerja dengan mereka kalau ada rezeki dan diizinkan olehNya, minta doa seperti ini banyak-banyak ya. Terima Kasih :)
azrijohanazrijohan June 05, 2013
Terima Kasih :)
azrijohanazrijohan June 05, 2013
Hehe, takde pangkat apa pun sebenarnya.. cuma status yang berubah sikit :)
azrijohanazrijohan June 05, 2013
Hahaha untung untung :D
azrijohanazrijohan June 05, 2013
jom sama-sama belajar :)
spudinpunyaspudinpunya June 05, 2013
whoa whoa..adakah ko akan
spudinpunyaspudinpunya June 05, 2013
kenapa gambar aku teddy bear ? -.-"
azrijohanazrijohan June 05, 2013
aku akan...? apa wei habiskan ayat kau, haha
azrijohanazrijohan June 05, 2013
mana ada teddy bear... gambar BK kot
BeritaKaki Online BeritaKaki Online June 05, 2013
yelaa da aku tuko ..hahaha..
weh nak jadi sponsor untuk contest SEO aku ? aku buat besar2 punya .. dah dua kali aku bg email kat aku
azrijohanazrijohan June 05, 2013
kau email? mana ada -_- tak dapat apa2 email pun... pm kat facebook lah... baru senang nampak.

aku jarang online sekarang :)
BeritaKaki Online BeritaKaki Online June 05, 2013
aku guna facebook jelaa ye .. kalau kau setuju tapi kau kena setuju jugak jd sponsor aku .tak kira laa..kahkahkahkah
iAwani iAwani June 06, 2013
fuh! dah tiga tahun! Tahniah Azri, sebab dah jadi seorang senior.
azrijohanazrijohan June 07, 2013
terima kasih banyak :)
azrijohanazrijohan June 07, 2013
haha yelahhh
ammboiammboi June 07, 2013
tahniah...
azrijohanazrijohan June 07, 2013
thanks :)
fynafyna June 08, 2013
kalau dah graduated nih, mesti masyuk ^_^
azrijohanazrijohan June 08, 2013
Amin, semoga doa ni dimakbulkan Allah :)

Terima Kasih ya Fyna
Ku JieKu Jie June 09, 2013
bila senior, saham lebih mahal... rebutlah peluang yg ada..hehehe
azrijohanazrijohan June 09, 2013
peluang apa tu kak? cam blur sikit.. takut silap faham. hehe :B