Rahsia Cantik Selebriti Ternama Dengan Produk Aura White BeautySelebriti ternama, Hanez Suraya mendedahkan rahsia kecantikan beliau adalah dengan cara mengamalkan Produk Aura White Beauty Pure Glutathione Collagen 400000mg setiap hari.

Kelebihan Aura White Beauty?

Aura White Beauty adalah produk minuman yang dapat memperbaiki taraf kesihatan dan mengekalkan kecantikan. Ia merupakan  produk pertama di Malaysia yang mengabungkan 3 stem sel dari buah-buahan tomato, epal dan roselle bersama L-Glutathione dan tilapia kolagen.

Tubuh badan yang kekurangan kolagen boleh mudah berasa letih dan lesu. Ianya juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit berjeragat, jerawat, kering dan kusam.

Kolagen adalah penting untuk menjaga kecantikkan dalaman dan luaran supaya badan kita sentiasa segar dan sihat. Disamping itu ia bertindak 3 kali ganda sel mencerahkan kulit dan membaiki struktur sel kulit yang rosak supaya terjaga, licin, putih dan gebu.

Aura White Beauty juga mampu untuk melawan sakit sendi, osteoporosis dan pemulihan daripada kesan parut akibat kecederaan.

Pengguna produk kesihatan Aura White Beauty bersetuju bahawa produk ini dapat membantu mereka menggelakkan masalah rambut gugur, kering dan berminyak. Malahan produk ini juga menjadikan rambut semakin lebat, tebal dan kuku menjadi lebih kuat dan sihat.

Cara Pengambilan Aura White Beauty

Produk Aura White Beauty boleh diambil dengan beberapa langkah mudah dan menjimatkan masa. Ianya boleh diambil di mana sahaja, mengikut masa yang ditetapkan.

Gambar di bawah menunjukkan cara pengambilan produk Aura White Beauty yang lengkap dan betul. Ikut panduan yang ditunjukkan dan dalam masa beberapa hari tubuh badan akan dapat merasai kesannya.1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

5) Cara yang paling sesuai untuk pengambilan AURA WHITE BEAUTY adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan pagi) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)


Bagaimana cara membeli Produk Aura White Beauty?

Kepada sesiapa yang mahu memperbaiki taraf kesihatan dan tampil lebih cantik seperti golongan selebriti, anda semestinya mahu mencuba sendiri produk Aura White Beauty ini dan rasakan sendiri kesannya.

Produk ini boleh dibeli dengan cara berikut:


Berita baik buat semua, produk Aura White Beauty ini juga boleh digunakan oleh semua orang, tidak kira jantina mereka. Lelaki dan perempuan masing-masing mempunyai hak untuk tambil lebih sihat dan cantik. Cewahh :p


Jana pendapatan dengan Produk Aura White Beauty

Selain menaik taraf kesihatan dan kecantikan para pengguna, produk Aura White Beauty juga dapat menjadi sumber pendapatan sampingan bagi sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar ataupun agen rasmi produk ini.

Produk Aura White Beauty mendapat sambutan luar biasa daripada orang ramai dan ini membuatkan lebih ramai pengedar diperlukan oleh mereka.

Anda boleh mendaftar sebagai agen rasmi ataupun agen dropship dengan mendaftar di LAMAN WEB RASMI mereka. Di sana nanti akan diterangkan dengan lebih lanjut dan terperinci. Sebarang persoalan juga boleh diajukan melalui pautan email yang diberikan di situ.


Scroll to top