ads

Lawak Ke Der 2 - Harith Iskander Buat Aku Menangis


Perghh tak tidur malam aku sebab excited gila nak tengok Lawak Ke Der 2 - komedi pentas yang dijadikan dalam bentuk filem. Ni semua gara-gara fenomena Lawak Ke Der sebelum ni.

Dalam Lawak Ke Der 2 ni pun masih lagi menampilkan Nabil sebagai pengacara program, diikuti oleh Kumpulan Jozan, Boboi dan Harith Iskander sebagai pelawak yang membuat persembahan di Istana Budaya.

Bagi aku, dalam Lawak Ke Der 2 ni kumpulan Boboi semakin hambar lawaknya. Rasanya mungkin sebab idea sudah habis kot, bukan senang nak buat orang terima lawak kita dan gelak seikhlas hati.

Apapun, pujian wajar diberikan kepada Jozan dan Harith Iskander. Masa tengok persembahan lawak Harith Iskander aku tak dapat menahan diri dari ketawa macam orang gila, sampai terkeluar air mata beb. Hahahaaa.. memang terbaik lah.

Bagi sesiapa yang masih belum tengok lagi Lawak Ke Der 2 ni, korang boleh tengok full movie ni melalui link yang aku bagi kat bawah ni.


Selamat menonton ya.. tolong ketawa dengan sopan :p






{ 28 comments.. read them below or add one }

ShidaShida March 29, 2013
ni yg xsaba nk tgk nih..huuu~~~
tgu pas opis hour nt.~~
Muhammad Affifudin Muhammad Affifudin March 29, 2013
thanks bro sharing..bolek aku release tensen minggu exam ni..
azrijohanazrijohan March 29, 2013
hehe enjoyy k ;)
azrijohanazrijohan March 29, 2013
tengok lah, kelakar
khairul asrolkhairul asrol March 30, 2013
dah agak dah aku terlambat. pasti dah kena block punya. haha
azrijohanazrijohan April 01, 2013
lain kali kena bertindak pantas. Hehehe
azrijohanazrijohan April 01, 2013
aishhh astro block dah
Carlos Santiago Carlos Santiago April 02, 2013
aku tgk separuh je aritu.
Bean MorenoBean Moreno April 04, 2013
saya tengok kat Astro First je Harith pnya lawak dah semakin difahami
azrijohanazrijohan April 04, 2013
best kan?
azrijohanazrijohan April 04, 2013
awatnya?
Bukhari Malek Bukhari Malek April 19, 2013
aku tgk kat wayang... pergh giler.. hahahah harith iskander tu lawak di bagi aku paling tip top selepas jozan ^_^
azrijohanazrijohan April 19, 2013
perghhh tengok kat wayang lagi syok kot :)
Bukhari Malek Bukhari Malek April 19, 2013
tu la.. hari tu GH ada kasi tiket wayang percuma untuk yang duduk kuantan .. hahahaha 17 tiket semua skali :p
azrijohanazrijohan April 19, 2013
Ohh yeke, tapi kan.... GH tu apa? Hehehe
Bukhari Malek Bukhari Malek April 19, 2013
hahah.. blog Gilerhackers.com ..
Bukhari Malek Bukhari Malek April 19, 2013
blog gilerhackers.. hahaha
akhil akhil April 19, 2013
dtg singgah sini..
kebnykn performance kali ni kurang mnyengat..tp harith tu mmg menjadi lawak.dia
AkmaOmarAkmaOmar April 19, 2013
Akak penah tgk yg Pertama dulu kat istana budaya...memang best sangat..lawak giler huhu

P/s nak test comment, kalau tak akak takleh komen guna iPad or Iphone huhu
azrijohanazrijohan April 19, 2013
yeayy komen berjaya :D
Faizal FredleyFaizal Fredley May 01, 2013
aku tgk yg part jozan baru bro....
muaz muaz May 08, 2013
lawak ke der satu pun aku tak tengok lagi.. best tak?
hanafi abdullahhanafi abdullah May 19, 2013
terima kasih atas perkongsian link tersebut..
Izzuddin Fauzi (Sukasedap.com)Izzuddin Fauzi (Sukasedap.com) May 24, 2013
Haha... Best, kome dah tengok dah dulu2....
mexi olalamexi olala August 02, 2013
Alaaa.. bru nak smbong tgok... dah kne block plak... hurmmm
exjimCrowzeroexjimCrowzero August 02, 2013
exjimCrowzeroexjimCrowzero August 02, 2013
dh xleh tgk daa..dh kene blcok..upload kt lain boleh??
Izzat EshakIzzat Eshak August 02, 2013
Kena tengok malam ni =)