Terima Bayaran Komisyen Dari Adf.ly


Alhamdulillah, aku tadi dapat email daripada Paypal mengatakan yang akaun aku baru sahaja terima bayaran komisyen dari Adf.ly - make money with shortened links.

Walaupun cuma $9.65 USD sahaja dan tak gila kentang macam earnings otai lain macam Titan, aku sudah cukup bersyukur sebabnya aku sekadar membiarkan adfly ini berjalan secara automatik sahaja.

Betul cakap orang, bila kita sudah ada ilmu dan sistem yang betul tak perlu nak bersusah payah pun sudah dapat membuahkan hasil melalui CPC seperti ini.

So apa aku nak buat dengan RM29.11 ($9.65 USD bila convert ke nilai matawang Ringgit Malaysia) ni ya? Hmmm mungkin buat masa sekarang aku biarkan je dulu.

Insyallah satu hari nanti kalau diperlukan barulah guna. Oh ya hope lepas ni bro ZulsEffort ada buat lagi contest USD 0.50 macam sebelum ni. Dapat juga join, dan kalau bertuah boleh topup sikit akaun paypal yang dah usang ni. Hehehe..

p/s: Adf.ly sekarang ni dah berwajah baru.. cantik jugak tengok

Scroll to top