Inilah 5 Wanita Cantik Yang Terlahir Sebagai Lelaki

Wanita cantik ketika ini banyak sekali dari mulai wanita cantik berwajah oriental sampai kebarat-baratan. Banyak wanita cantik yang memang sudah terlahir cantik secara natural. Namun kali ini agak berbeza kerana wanita cantik ini dulunya adalah seorang lelaki. Bagaimana boleh wanita cantik itu adalah lelaki, jum kita lihat siapa saja!

                                                                   Claudia Charriez 

Sukar untuk percaya jika wanita cantik seperti Claudia Charriez lahir sebagai lelaki. Masalah transgender tidak membuatnya menyerah menjadi model antarabangsa. Charriez sendiri pernah dikeluarkan dari Amerika 's Next Top Model namun akhirnya ia memenangi America' s Next Top Transsexual Model Contest.

Florencia De La V


Wanita cantik bernama Florencia De La V yang lahir pada tahun 1976 sebagai lelaki bernama Carlos Trinidad ini amat mempesona. Ia merupakan salah satu pelakon transgender yang paling popular dan banyak tampil di opera sabun dan majalah. Ia juga pernah menjadi editor sebuah majalah. Ketika ini ia telah berkahwin dengan seorang lelaki dan mempunyai dua bayi kembar melalui bayi tabung.Lea T

Wanita cantik bernama Lea T yang berkewarganegaraan Brazil ini lahir sebagai Leandro Cerezo di tahun 1981. Ketika  ini ia menjadi salah satu model transeksual yang paling popular dalam industri fashion. Lea sendiri menjadi salah satu model handalan untuk rumah mode Givency.


Caroline Cossey


Wanita cantik bernama Caroline Cossey ini merupakan seorang model daril Britain dan amat terkenal. Ia terlahir sebagai Barry Kenneth Cossey dan bahkan ia berlakon dalam filem James Bond The Living Daylights dan berpose untuk majalah playboy.

                                                                 Sirapassorn Atthayakorn


Inilah yang tercantik dari semuanya. Wanita cantik yang bernama Sirapassorn Atthayakorn dahulunya adalah seorang lelaki. Ia memenangi pertandingan Miss International Queen di tahun 2011.

sumber: http://tabekpuang.blogspot.com/2012/03/inilah-5-wanita-cantik-yang-terlahir.html1 comment... add one now