ads

Siapa Shasha Mendoza? Profil dan Biodata

GAMBAR SHASHA MENDOZA



Pagi tadi aku bukak twitter, penuh dengan hashtag Sasha Mendoza ni. Aku sendiri pun tak kenal siapa budak ni, artis ke? So tanpa membuang masa aku pun cuba lah carik sendiri siapa sebenarnya Sasha Mendoza ni.. habis banjir timeline aku dengan nama dia je..

Lepas dah beberapa minit search pasal Sasha Mendoza ni kat google, gambar2 kat atas ni lah yang keluar. Tapi sayang still tak dapat jumpa lagi siapa sebenarnya dia ni. Takde profil or biodata langsung.

So aku pun malas nak google lebih-lebih, aku tanya lah dengan kawan-kawan kat twitter tu.. diorang cakap budak Sasha Mendoza ni tiba-tiba terkenal sebab komen dia pasal Himpunan Rakyat tempoh hari? Betul ke ?

Sumber gambar: Twitter Sasha Mendoza sendiri.

UPDATE: Akhbar Online The Star pun dah ulas pasal dia ni. BACA SINI.


To Shasha Mendoza: Good Luck ! :)




{ 17 comments.. read them below or add one }

Terbakor Terbakor January 14, 2013
konfius sape la ni. yg presiden suara wanita tu ke?
KiD KiD January 14, 2013
ahhhaa.... yang penting, bukan jiran aku.. hehehee

p/s: bro, buang word verification kat setting
Azri Johan Azri Johan January 14, 2013
@KiD
hehe, sama lah.. bukan jiran saya juga.

sorry bro, word verification tu sebelum ni memang tak guna tapi melambak gila spam..

so terpaksa juga buat, untuk elakkan benda buruk.. sorry yea kalau menyusahkan.
Donny Ien Donny Ien January 15, 2013
tidak kenal siapa dia ni, baru kenal sekarang. suara sedap dan ada bakat menyanyi. all the best!
Halif Mohamad Halif Mohamad January 15, 2013
ni ker yg buat kontroversi slam KL#112 tu?
Azri Johan Azri Johan January 15, 2013
@Donny Ienbro, ni bukan penyanyi lahh :p hehehe..
AnonymousAnonymous January 15, 2013
dak shasha mendoza nie mmg cm nie... prangai tetap same jea.. x ksila ko nk wat ape pn.. tp perbaiki dri ko.. tau x krn prangai ko nie.. memalukan family sdiri..
AnonymousAnonymous January 15, 2013
ko blum cukup matang utk semua nie..ko cbok nk cruh org pkir tp ko pkir dl ape yg ko wat.. pkir..pkir..
AnonymousAnonymous January 17, 2013
Kakak dea lg cun.. Pwencess lieta..
AnonymousAnonymous January 17, 2013
Kakak dea pwencess lieta g search kt fb..
Khawarizmi Ismail Khawarizmi Ismail January 18, 2013
Admin, post fasal Presiden Wanita 1Malaysia plak. Hehehee.
Khawarizmi Ismail Khawarizmi Ismail January 18, 2013
Admin, post fasal Presiden Wanita 1Malaysia plak. Hehehee.
AnonymousAnonymous January 29, 2013
shasha mendoza ni mmg kaki clubbing yeay!! :)