IHOSTERZ - PENDAFTAR NAMA DOMAIN PALING MURAH

Ihosterz.com

Assalamualaikum geng blog hijau. Nama Domain adalah penting untuk jenama dan identiti sesebuah blog. Ia juga melambangkan kesungguhan seorang blogger untuk bergerak selangkah ke hadapan ke arah sebuah blog yang lebih professional. Terdapat banyak pendaftar nama domain di Malaysia dan di luar Negara, mungkin blogger akan berasa bingung untuk memilih pendaftar nama domain.

Hakikatnya, tidak ada banyak perbezaan di antara pendaftar domain, hampir kesemuanya adalah sama. Jadi, mengapa mendaftar nama domain di syarikat lain jika anda boleh mendapatkan perkhidmatan yang sama pada harga yang jauh lebih murah di iHosterZ?

Pendaftar Nama Domain Paling Murah

Bagaimana untuk berpindah ke iHosterZ?

Untuk memindahkan nama domain anda ke iHosterZ, anda perlu memastikan yang nama domain anda tidak dikunci (Disable Registrar Lock) dan dapatkan Kod Rahsia domain anda (EPP Code/Domain Secret Code). Seterusnya, buat tempahan di iHosterZ. Jika anda mempunyai sebarang masalah untuk membuat tempahan, sila hubungi pihak iHosterZ melalui Support Ticket atau bertanya soalan di Fan Page iHosterZ.

UNTUK TEMPAHAN : iHosterz.com

P/s: Dapatkan kod kupon di Fan Page iHosterZ di Facebook untuk mendaftar nama domain baru pada RM27 setahun.
kredit artikal: http://dauspozi.blogspot.com/2011/02/ihosterz-pendaftar-nama-domain-paling.html0 comment... add one now